Limas (Wangun): Béda antara owahan

21 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
-{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
c (r2.7.1) (bot Menambah: et:Püramiid (geomeetria) Mengubah: id:Limas)
(-{{inuseuntil|31 Juli 2011}})
 
{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
{| border="1" cellpadding="5" style="margin:0 0 0.5em 1em;float:right;width:250px;border-collapse:collapse;"
!bgcolor=#e7dcc3 colspan=2|Wangun Limas
|bgcolor=#e7dcc3|Properties||convex
|}
'''Limas''' iku wangun kaya déné [[piramid]] (mbrujung mandhuwur). Asring ana ing pambelajaran ilmu etungétung utawa [[matématika]]. Ing [[geometri]], '''limas''' yaiku wangun [[telutelung dimensidimènsi]] kang dibatesi wangun kang awujud segi-n lan sisi-sisi tegak wujudé [[segitelu]].
 
Wangun [[Kerucut]] bisa kagolong ing limas kanthi dasar wujudé [[bunder]] [[lingkaran]].
78.625

besutan