Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

20 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: mn:Манила
[[mk:Манила]]
[[ml:മനില]]
[[mn:Манила]]
[[mr:मनिला]]
[[ms:Manila]]
35.118

besutan