Provinsi Pisa: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ko:피사 현
c (r2.7.1) (bot Menambah: ko:피사 현)
[[ja:ピサ県]]
[[ka:პიზის პროვინცია]]
[[ko:피사 현]]
[[la:Provincia Pisana]]
[[lad:Provinsia de Pisa]]
35.118

besutan