1128: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1128
c (r2.6.5) (bot Menambah: kk:1128 жыл)
c (r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1128)
[[la:1128]]
[[lb:1128]]
[[lmo:1128]]
[[lt:1128 m.]]
[[map-bms:1128]]
4.276

besutan