Dakar: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ml:ഡാക്കർ
(+ infobox)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ml:ഡാക്കർ)
[[lv:Dakara]]
[[mk:Дакар]]
[[ml:ഡാക്കർ]]
[[mr:डकार]]
[[mrj:Дакар]]
35.118

besutan