Lee Kuan Yew: Béda antara owahan

31 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
ngrapekake+ngedit
(Mbenerake Artikel Rintisan)
(ngrapekake+ngedit)
{{inuseuntil|31 Agustus 2011}}
{{Infobox_PM
|name = Lee Kuan Yew
8.966

besutan