Diego Godin: Béda antara owahan

380 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
(+Godín nganggo seragam Timnas Uruguay)
 
Nalika sasi [[Agustus]] [[2007]], Godin tandatangan kontrak limang taun karo [[Villarreal CF]].<ref>[http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=566671.html Villareal]</ref>
==Atlético Madrid==
Nalika tanggal [[4 Agustus]] [[2010]], sawise Godin melu Villarreal - kanthi melu tandhing kaping 36 lan ngegolake kaping telu, bvanjur Godin melu [[Atlético Madrid]]. Dheweke dikontrak ing Atlético Madrid kurang luwih € 8 juta (utawa £ 6,6 yuta). Dheweke mbela tim iki kanthi resmi nalika mungsuh [[Inter Milan]], menang 2-0 ing [[Piyala Super Eropa]].
 
{{rintisan}}
5.491

besutan