1190: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: lmo:1190
c (r2.7.1) (bot Menambah: kk:1190 жыл)
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:1190)
[[la:1190]]
[[lb:1190]]
[[lmo:1190]]
[[lt:1190 m.]]
[[lv:1190. gads]]
35.118

besutan