1183: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1183
c (r2.6.5) (bot Menambah: kk:1183 жыл)
c (r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1183)
[[la:1183]]
[[lb:1183]]
[[lmo:1183]]
[[lt:1183 m.]]
[[map-bms:1183]]
3.925

besutan