1193: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: lmo:1193
c (r2.7.1) (bot Menambah: kk:1193 жыл)
c (r2.6.4) (bot Menambah: lmo:1193)
[[la:1193]]
[[lb:1193]]
[[lmo:1193]]
[[lt:1193 m.]]
[[map-bms:1193]]
61.554

besutan