1835: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Menambah: kv:1835 во
c (r2.7.1) (bot Menambah: yi:1835)
c (r2.7.2+) (bot Menambah: kv:1835 во)
[[ko:1835년]]
[[krc:1835 джыл]]
[[kv:1835 во]]
[[la:1835]]
[[lb:1835]]
61.527

besutan