Drona: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c (r2.6.4) (bot Menambah: ne:द्रोणाचार्य)
 
==Agastya==
[[Poerbatjaraka]], salah sijinésatunggalipun ahli purbakala, naté nulisnate yènnyerat paragabilih Drona ikimenika anakadhang-kala kalané dianggepdipunsebat [[Agastya]]. Pangiran ikimenika dijupukdipunpendhet sekasaking jenengasma ''Kumbayana'' kangingkang cedhakcaket karokaliyan asma ''kumbha sambhava'', jenengasma liyanésanés AgastyaKumbayana..
 
==Delengen Uga==
8.966

besutan