1452: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: te:1452
c (r2.7.1) (bot Menambah: frr:1452)
c (r2.7.1) (bot Menambah: te:1452)
[[sv:1452]]
[[sw:1452]]
[[te:1452]]
[[th:พ.ศ. 1995]]
[[tk:1452]]
35.118

besutan