Thabo Mbeki: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: zu:Thabo Mbeki
c (r2.6.3) (bot Menambah: nso:Thabo Mbeki)
c (r2.7.2) (bot Menambah: zu:Thabo Mbeki)
[[yo:Thabo Mbeki]]
[[zh:塔博·姆贝基]]
[[zu:Thabo Mbeki]]
5.694

besutan