Provinsi Groningen: Béda antara owahan

33 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
-{{inuseuntil | 30 Oktober 2011}}
c (r2.7.1) (bot Menambah: tr:Groningen (il))
(-{{inuseuntil | 30 Oktober 2011}})
{{inuseuntil | 30 Oktober 2011}}
[[Gambar:Groningen-Position.png|thumb|Lokasi Provinsi Groningen]]
 
78.624

besutan