1815: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Menambah: kv:1815 во
c (bot Menambah: ksh:Joohr 1815)
c (r2.7.2+) (bot Menambah: kv:1815 во)
[[krc:1815 джыл]]
[[ksh:Joohr 1815]]
[[kv:1815 во]]
[[la:1815]]
[[lb:1815]]
60.917

besutan