Drona: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
 
==Agastya==
[[Poerbatjaraka]], salah satunggalipun ahli purbakala, naté nate nyerat bilih Drona menika kadhang-kala dipunsebat [[Agastya]]. Pangiran menika dipunpendhet saking asma ''Kumbayana'' ingkang caket kaliyan asma ''kumbha sambhava'', asma sanés Kumbayana..
 
==Delengen Uga==
8.966

besutan