Siedlce: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ko:시에들체
c (r2.6.5) (bot Menambah: zh:謝德爾采)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ko:시에들체)
[[is:Siedlce]]
[[it:Siedlce]]
[[ko:시에들체]]
[[lt:Sedlcos]]
[[lv:Sedlce]]
35.118

besutan