Taira no Kiyomori: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
typo
(mbuang {{inuseuntil|18 Oktober 2011}})
(typo)
Taun [[1129]], bapake Kiyomori munggah pangkat dadi pejabat dhuwur kang tingkate [[Jugoige]].<ref name="taiaio"/> Sawise bisa numpas komplotan bajak laut, bapake Kiyomori ditunjuk dadi [[Gyōbushō|Gyōbukyō]] lan jabatan iki kang mengkone diwarisake marang Kiyomori kang ditunjuk dadi panguwasa [[Provinsi Aki]] nalika taun [[1146]].<ref name="taiaio"/>
 
{{rintisan}}
==Cathetan Suku==
{{reflist}}
 
 
{{rintisan}}
 
[[Kategori:Samurai]]
11.904

besutan