Kali Sindu: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: als:Indus
c (r2.7.1) (bot Menambah: roa-tara:Indo)
c (r2.7.2) (bot Menambah: als:Indus)
 
[[af:Indus]]
[[als:Indus]]
[[an:Río Indo]]
[[ar:نهر السند]]
4.276

besutan