Sutan Syahrir: Béda antara owahan

35 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil | 30 Oktober 2011}}
{{Infobox PM
|name = Sutan Syahrir
|signature =
}}
 
 
'''Sutan Syahrir''' (ejaan lama:'''Soetan Sjahrir''') ({{lahirmati|[[Kota Padang Panjang|Padang Panjang]], [[Sumatera Kulon]]|5|3|1909|[[Zürich]], [[Swiss]]|9|4|1966}}) yaiku sawijining [[politikus]] lan [[perdana menteri]] pisanan ing [[Indonesia]].<ref name="internet1">{{id}}[http://nurulfikri.sch.id/index.php/isi-situs/kisah-inspiratif/53-kisah-inspiratif/178-sutan-syahrir-1909-1966.html nurulfikri.sch.id]</ref> IDheweke njabat dadi [[Perdana Menteri Indonesia]] saka [[14 November]] [[1945]] nganti tekan [[20 Juni]] [[1947]].<ref name="internet1"/> Syahrir ngedegake [[Partai Sosialis Indonesia]] ana ing taun [[1948]].<ref name="internet1"/> Sutan mati ana ing pengasingan nalika dadi tawanan politik lan dimakamke ing [[TMP Kalibata]], [[Daerah Khusus Ibukota Jakarta|Jakarta]].<ref name="internet1"/>
== Riwayat ==
5.490

besutan