Pendhidhikan dhasar: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
Pendhidhikan dhasar dadi dhasar tumrap jenjang [[pendhidhikan menengah]]. Periode pendhidhikan dhasar iki 6 taun. Ing pungkasan mangsa pendhidhikan dhasar, para siswa diwajibaké mèlu lan lulus [[Ujian Nasional]] (UN). Kalulusan UN dadi sarat kanggo nerusaké menyang jenjang pendhidhikan sabanjuré (SMP/MTs).
 
== [[Satuan pendhidhikan penyelenggara]] ==
* [[Sekolah Dhasar]] (SD)
* [[Madrasah Ibtidaiyah]] (MI)
6

besutan