JV01 Imam Taufiq A.N

Gabung 7 Mèi 2012
27 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: pripun mam, sampun saget nulis artikel? ~~~~)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
Assalamu'alaikum nami kula '''Imam''', nami jangkep kula inggih punika '''Imam Taufiq Ainun Najib''', kula saking IKIP PGRI Semarang.
pripun mam, sampun saget nulis artikel?
[[Panganggo:JVO1O34NURUL|JVO1O34NURUL]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:JVO1O34NURUL|pirembagan]]</sup> 7 Mei 2012 07.33 (UTC)