Grebeg Besar: Béda antara owahan

212 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
Kaca énggal: ''' Grebeg Besar ''' yaiku salah sawijining acara ing kutha Demak. Acara iki diadakke saben wulan dhulhijjah. Acara iki diadakake kanggo meriahake sasi besar, mula dijenengake grebe...
(Kaca énggal: ''' Grebeg Besar ''' yaiku salah sawijining acara ing kutha Demak. Acara iki diadakke saben wulan dhulhijjah. Acara iki diadakake kanggo meriahake sasi besar, mula dijenengake grebe...)
(Ora ana béda)
105

besutan