Wedhus: Béda antara owahan

587 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
=== Wedhus Jawarandu ===
Wedhus Jawarandu yaiku wedhus asil persilangan antarané wedhus Étawa karo wedhus kacang.<ref name="internet1"/> Wedhus iki nduwéni ciri separo mirip wedhus wtawa lan separo mirip [[wedhus kacang]].<ref name="internet1"/> [[Wedhus Jawarandu]] bisa ngasilaké [[susu]] kang akéhé [[1,5]] [[liter]] saben [[dina]].<ref name="internet1"/>
 
'''꧎ꦈꦷꦋꦸꦇꦠꦈꦃꦁꦟꦹ꧌'''
 
꧎ꦈꦷꦋꦸꦇꦠꦈꦃꦁꦟꦹꦍꦀꦶꦄꦸꦈꦷꦋꦸꦇꦔꦇꦶꦉꦞꦷꦽꦇꦶꦉꦼꦓꦁꦔꦁꦚꦃꦺꦁꦈꦷꦋꦸꦇꦿ꧖ꦆꦈꦄꦺꦃꦻꦈꦷꦋꦸꦇꦘꦂꦼ꧌
 
ꦈꦷꦋꦸꦇꦔꦶꦄꦶꦀꦁꦙꦹꦺꦈꦁꦶꦂꦶꦃꦶꦇꦷꦊꦺꦃꦻꦏꦶꦃꦶꦊꦜꦜꦋꦸꦇꦿ꧖ꦆꦈ꧋ꦉꦁꦛꦷꦊꦺꦃꦻꦏꦶꦃꦶꦊꦜꦷꦋꦸꦇꦘꦂꦼ꧌
 
ꦈꦷꦋꦸꦇꦠꦈꦃꦁꦟꦹꦑꦶꦇꦓꦇꦶꦉꦝꦺꦄꦇꦸꦇꦸꦄꦼꦀꦺꦄꦾꦺꦀ꧐ꦐ꧋꥗꧐ꦉꦶꦆꦷꦽꦇꦑꦷꦁꦙꦶꦁ꧌
 
=== Wedhus Saenen ===
22

besutan