Wedhus: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Gambar:Billy goat.jpg|thumb|Wedhus jantan diwasa]]
 
'''Wedhus''' (''Capra aegagrus hircus'') iku sub[[spesies]] saka wedhus alasan (liar) singingkang sacara alami kasebar ing [[Asia Kidul-kulon]] (dhaérah "Bulan sabit yang subur" lan Turki) lan [[Eropah]].<ref name="internet1"/> Wedhus minangka [[kéwan]] [[ruminansia|memamah biak]] singingkang ukurané sedheng.<ref name="internet1"/> Wedhus liar [[lanang]] utawa [[wadon]] nduwèni sungu sepasang, nanging sungu ing wedhus jantan luwih gedhé.<ref name="internet1"/> Umumé, wedhus nduwèni [[jénggot]], [[bathuk]] [[cembung]], [[buntut]] rada munggah, lan akèh-akèhé nduwèni [[wulu]] kasar. <ref name="internet1">{{id}}[http://www.perniagaanmalaysia.com/xxxxxxx/RP_Kambing.pdf perniagaanmalaysia.com](dipunundhuh tanggal 24 Mei 2011)</ref>
 
== Jinis==
43

besutan