Wedhus: Béda antara owahan

1.059 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
=== Wedhus kacang ===
Wedhus kacang yaiku wedhus saka [[ras]] unggul kang sepisanan dikembangaké ing [[Indonésia]].<ref name="internet1"/> Wedhus jinis iki awaké cilik.<ref name="internet1"/> Dhuwuré ''gumba'' utawa [[jenggot]] ing wedhus lanang kurang luwih [[60]] [[cm]] nganti [[65]] [[cm]], ananging yèn wedhus wedok mung [[56]] cm.<ref name="internet1"/> Boboté wedhus lanang bisa nganti [[25]] [[kilogram]], ananging wedhus wedok mung [[20]] kg.<ref name="internet1"/> Wedhus iki [[kuping]]é tegak, wuluné lurus lan cekak.<ref name="internet1"/> Wedhus lanang lan wedhus wedok padha-padha nduwé [[sungu]] kang cacahé [[loro]].<ref name="internet1"/>
 
==='''꧎ꦈꦷꦋꦸꦇꦘꦂꦼ꧌===
'''
꧎ꦈꦷꦋꦸꦇꦘꦂꦼꦍꦀꦶꦄꦸꦈꦷꦆꦋꦸꦇꦛꦄꦃꦇꦔꦸꦼꦐꦸꦉꦘꦼꦇꦷꦊꦶꦇꦁꦕꦁꦙꦶꦄꦷꦏꦥꦼꦄꦓꦺꦄꦀꦶꦼꦑ꧆ꦺꦁꦟꦻꦺꦁꦇꦶꦍꦾ꧌
 
ꦈꦷꦋꦸꦇꦠꦶꦁꦶꦇꦔꦶꦄꦶꦀꦈꦺꦄꦘꦂꦶꦉꦶꦄꦿ꧋ꦋꦸꦈꦸꦽꦺꦃꦐꦸꦏꦥꦀꦸꦆꦈꦺꦌꦼꦺꦐꦻꦆꦚꦶꦼꦈꦷꦋꦸꦇꦝꦼꦄꦸꦃꦼꦉꦸꦈꦶꦾ꧐꧖꧔꧐ CM
 
ꦓꦁꦚꦶ꧐꧖꥗꧐CM꧋ ꦁꦓꦶꦼꦺꦍꦁꦜꦷꦋꦸꦺꦇꦜꦺꦅꦻꦄꦣꦹꦼ ꧐꥗꧖꧐ CM꧌ ꦺꦑꦻꦺꦑꦻꦺꦆꦚꦈꦷꦋꦸꦇꦝꦁꦼꦑꦶꦇꦓꦁꦚꦶ꧐꥙꥗꧐
 
ꦄꦶꦺꦉꦻ᯻ꦐꦏꦿ ꦁꦓꦶꦼꦈꦷꦋꦸꦺꦇꦜꦺꦅꦻꦄꦣꦹꦼ꧐꥙꧔꧐ꦄꦶꦺꦉꦻ᯻ꦐꦏꦿ꧋ ꦈꦷꦋꦸꦇꦔꦄꦶꦄꦸꦊꦶꦼꦺꦓ꧐ꦆꦷꦐꦄꦿ꧐
 
ꦈꦸꦉꦸꦺꦁ ꧐ꦉꦸꦃꦸꦇꦿ꧐ꦉꦁꦖꦷꦄꦄꦿ꧋ ꦈꦷꦋꦸꦇꦝꦁꦼꦉꦁꦜꦷꦋꦸꦺꦇꦜꦺꦅꦻꦄꦞꦋꦊꦋꦅꦸꦺꦈꦇꦸꦓꦸꦄꦼꦂꦂꦾꦺꦀ꧐꥙꧐꧌
 
=== Wedhus Etawa ===
5.490

besutan