Parembugan Naraguna:JV01034NURUL: Béda antara owahan

159 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎Semangat: bagéyan anyar)
 
Semangat nyunting.. {{horee}} <span style="font-size:1em; font-family:Arial,serif; font-style:bold;">&nbsp;[[User:PL05 Faradisa|'''Ihda''']]<sup>&nbsp; [[File:Crown.png|15px|link=:jv:Dhiskusi Panganggo:PL05 Faradisa]][[Dhiskusi Panganggo:PL05 Faradisa| rembugan]]</sup></span> 8 Mei 2012 12.51 (UTC)
 
 
sugeng ndalu Faradisa,
Ngeh suwun, lagi nyoba nyunting, padahal mboten sek saget ngagem basa jawa. nyuwun pitedahe ngeh. suwun
 
[[id:Pengguna:JVO1O34NURUL]]
31

besutan