Parembugan Naraguna:JV01034NURUL: Béda antara owahan

169 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
[[id:Pengguna:JVO1O34NURUL]]
 
 
 
Mboten punapa2 dek. Sekedhik-sekedhik. Kula nggih sinambi latian. hehehe... Nuwun sewu, menawi tapak asma menika nganggenipun pratandha ~ kaping sekawan. Nuwun. <span style="font-size:1em; font-family:Arial,serif; font-style:bold;">&nbsp;[[User:PL05 Faradisa|'''Ihda''']]<sup>&nbsp; [[File:Crown.png|15px|link=:jv:Dhiskusi Panganggo:PL05 Faradisa]][[Dhiskusi Panganggo:PL05 Faradisa| rembugan]]</sup></span> 8 Mei 2012 13.13 (UTC)
ngeh mbak, kesupen, padahal wingi pun disanjangi. ngetik radi kangelan mbak, sebab dereng kulino.
 
[[Panganggo:JVO1O34NURUL|JVO1O34NURUL]] ([[Dhiskusi Panganggo:JVO1O34NURUL#top|pirembagan]]) 8 Mei 2012 13.45 (UTC)JVO1O34NURUL[[Panganggo:JVO1O34NURUL|JVO1O34NURUL]] ([[Dhiskusi Panganggo:JVO1O34NURUL#top|pirembagan]]) 8 Mei 2012 13.45 (UTC)
(UTC)JVO1O34NURUL[[Panganggo:JVO1O34NURUL|JVO1O34NURUL]] ([[Dhiskusi Panganggo:JVO1O34NURUL#top|pirembagan]]) 8 Mei 2012 13.45 (UTC)
 
iya to mbak, durung isa. sek tak balenane maneh.
[[Panganggo:JVO1O34NURUL|JVO1O34NURUL]] ([[Dhiskusi Panganggo:JVO1O34NURUL#top|pirembagan]]) 8 Mei 2012 13.54 (UTC)
31

besutan