3 Dhésèmber: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  16 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
 
==Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani==
:[[1 DecemberDesember]] – [[2 Desember]] – [[3 Desember]]
*[[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]