Parembugan Naraguna:JV01034NURUL: Béda antara owahan

340 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Oke. Semangat pokoke. Mangke dipunbiyantu kanca2 panitia :)</br> <span style="font-size:1em; font-family:Berlin Sans FB,serif; font-style:normal;">&nbsp;[[User:PL08 Elok|'''Elok''']]<sup>&nbsp;[[File:Flordeju.svg|20px|link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok]][[Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok| rembugan]]</sup></span> 9 Mei 2012 13.56 (UTC)
 
ngeh mbak, suwun ngeh semangate. sebab remen kok mbak, nguringuri basa jawa, punapa maleh kebudayaan jawa, arupa dolanan bocah, lan cagar-cagar budaya sek durung dipublikasike,,bener to mbak, basa jawaku radu ngenah,,he,,.
[[Panganggo:JVO1O34NURUL|JVO1O34NURUL]] ([[Dhiskusi Panganggo:JVO1O34NURUL#top|pirembagan]]) 9 Mei 2012 14.00 (UTC)
31

besutan