Nuri Şahin: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
-{{inuseuntil|10 Oktober 2011}}, typo
c (r2.7.1) (bot Menambah: hr:Nuri Şahin)
c (-{{inuseuntil|10 Oktober 2011}}, typo)
{{inuseuntil|10 Oktober 2011}}
 
{{Infobox football biography
| playername = Nuri Şahin
| dateofbirth = {{birth date and age|1988|9|5|df=y}}
| cityofbirth = [[Lüdenscheid]]
| countryofbirth = [[WestJerman GermanyKulon]]
| currentclub = [[Real Madrid C.F.|Real Madrid]]
| clubnumber = TBA
| position = [[Midfieldergelandhang]]
| youthyears1 = |youthclubs1 = RSV Meinerzhagen
| youthyears2 = 2000–2005 |youthclubs2 = [[Borussia Dortmund]]
| nationalyears4 = 2007–2008
| nationalyears5 = 2005–
| nationalteam1 = [[TurkeyTim nationalnasional underbal-16balan footballTurki teamsangisoré-16|TurkeyTurki U16]]
| nationalteam2 = [[TurkeyTim nationalnasional underbal-17balan footballTurki teamsangisoré-17|TurkeyTurki U17]]
| nationalteam3 = [[TurkeyTim nationalnasional underbal-19balan footballTurki teamsangisoré-19|TurkeyTurki U19]]
| nationalteam4 = [[TurkeyTim nationalnasional underbal-21balan footballTurki teamsangisoré-21|TurkeyTurki U21]]
| nationalteam5 = [[TurkeyTim nationalnasional footballbal-balan teamTurki|TurkeyTurki]]
| nationalcaps1 = 2
| nationalcaps2 = 21
| nationalgoals4 = 5
| nationalgoals5 = 1
| pcupdate = 30 MayMei 2011
| ntupdate = 30 MarchMaret 2011
}}
 
'''Nuri Şahin Kazim''' (lair {{lahirmati|[[Jerman]]|5 September |9|1988}}) yaiku pemain bal saka [[Turki]] kelairan [[Jerman]] sing main dadi gelandanggelandhang kanggo tim nasional Turki lan Real Madrid ninging La Liga Spanyol. Ing tanggal 9 Mei 2011, [[Borussia Dortmund]] lan [[Real Madrid]] sarujuk kanggo tapaktandha asmatangan kontrak enem taun nganggo biyayabéya transfer € 10 yuta wanci jendela transfer musimmangsa panas.
 
===Karir===
==Borussia Dortmund==
Ing tanggal [[6 Agustus]] [[2005]], ing umur 16 taun lan 334 dina, Şahin rekor sing dadi rékor pemain paling enom sing maenmain ninging [[Bundesliga]] lajengbanjur dadi pemain paling enom sing mbobol gawang ninging [[Bundesliga]] tanggal [[25 November]], mbobol gawang kanggo Borusia Dortmund nglawan [[FC Nuremberg]] 1:0.
 
==Disilih ninging Feyenoord==
Tanggal [[5 Juli]] [[2007]], Şahin disilihkedisilihaké ningmenyang [[Feyenoord]] ing janjian nyilih setaun, ing ngendhingendi dhewekedhèwèké ketemu karo [[Bert van Marwijk]], mantan pelatih [[Borussia Dortmund]].
 
==BalikBali ningmenyang Borussia Dortmund==
Şahin balikbali ningmenyang Borussia Dortmund, ing ngendhi dhewekedhèwèké dadi pemain kunci ing musimmangsa 2009-2010. DhewekeDhèwèké mungkasi musimmangsa nganggo papat gologol lan wolu assist, Şahin menangkemenangaké gelar Bundesliga karo Borussia Dortmund ing musimmangsa 2010-2011. SakwiseSakwisé menang, Şahin kapilih dadi pemain bal paling apik ninging [[Bundesliga]] taun 2011.
 
==Real Madrid==
Tanggal [[9 Mei]] [[2011]], sakwisesakwisé akehakèh spekulasispékulasi Şahin ngandaningandhani pindahpindhah saka Borussia Dortmund ninging ruangruwang perspèrs [[Signal Iduna]]. DhwewekeDhèwèké tapaktandha asmatangan kontrak enem taun karo [[Real Madrid]]. BiyayaBéya transfer dipercaya € 10 yuta, amarga klausa € 6.500.000 buy-out ing kontrakekontraké. DhewekeDhèwèké ngandharakengandharaké pindahpindhah menyang [[Real Madrid]] amarga enengana [[José Mourinho]] lan sarujuk main klub sing gengsigèngsi kaya [[Real Madrid]].
 
==Statistik Klub==
 
{{updated|30 May 2011}}<ref>{{cite web | url = http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/vereine/2010-11/36929/vereinsspieler_nuri-sahin.html | title = Sahin, Nuri | language = German | publisher = kicker.de | accessdate = 15 May 2011}}</ref><ref>{{cite web | url = http://www.transfermarkt.co.uk/en/nuri-sahin/leistungsdaten/spieler_31095.html | title = Nuri Sahin | publisher = transfermarkt.co.uk | accessdate = 15 MayMei 2011}}</ref>
 
{| class="wikitable" style="font-size:90%; text-align: center;"
|-
!rowspan="2"|ClubKlub
!rowspan="2"|SeasonMangsa
!colspan="3"|LeagueLiga
!colspan="3"|''Cup''
!colspan="3"|''Continental''
!colspan="3"|Total
|-
!0!!0!!0!!0!!0!!0!!0!!0!!0!!0!!0!!0
|-
! colspan="2" | CareerTotal totalskarir
!164!!19!!34!!13!!2!!3!!9!!2!!4!!186!!23!!41
|}
 
==Cathetan sikil==
 
 
 
==cathetan suku==
{{reflist}}
 
[[Kategori:Pemain Balbal]]
 
[[ar:نوري شاهين]]
8.252

besutan