D'Masiv: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
(mbusak inuse wis kedaluwarsa)
 
== Sajarah ==
''d'Masiv'' wiwitanipun dipundamel ing [[3 maret]] [[2003]].<ref name="internet1"/> Nama ''d'Masiv'' piyambak asalipun saking [[basa Inggris]] ''"massive"'' minangka kados pangajeng-ajeng supados saged pikantuk asil ingkang sae ing jagad [[musik]] nasional.<ref name="internet1"/> Nama grup menika wiwit misuwur sasampunipun saged dados juwara ing [[kompetisi]] [[musik]] ''A Mild Live Wanted'' ing taun [[2007]].<ref name="internet1"/> Salajengipun ''d'Masiv'' ngliris albumipun ingkang kapisan ingkang dipunparingidipun paringi irah-irahan '' Perubahan'' ing taun [[2008]] kanthi [[lagu]] ''"Cinta Ini Membunuhku"'' minangka lagu andalanipun.<ref name="internet1"/> Lagu menika misuwur sanget saengga saged damel grup menika dados moncer ing jagad musik nasional.<ref name="internet1"/> Ing pungaksanipun taun [[2008]], ''d'Masiv'' damel pakempalan tumrap sedaya ''"fans"''-ipun ingkang dipunparingi nama ''Masiver''.<ref name="internet1"/>
Ing taun [[2009]], ''d'Masiv'' ngliris [[mini album]] enggal ingkang kaisi [[2 (angka)|2]] lagu kanthi irah-irahan ''"Mohon Ampun Aku"'' lan ''"Jangan
Menyerah"''.<ref name="internet2"/> Miturut Rian, vokalis ''d'Masiv'', proses damel album menika namung sakedhap kemawon lan dipunrilis kangge mangayubagya sasi [[Ramadhan]] 1430 H utawi ing pungkasanipun sasi [[Agustus]] [[2009]].<ref name="internet2">{{id}}[http://celebrity.okezone.com/read/2009/07/15/205/239078/d-masiv-luncurkan-mini-album-jelang-ramadan ''''d'Masiv'' Luncurkan Mini Album Jelang Ramadan''] dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)</ref>