Parembugan Naraguna:JV01026ALIEM: Béda antara owahan

256 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
→‎Michael Owen: bagéyan anyar
(→‎Rusake Lingkungan: bagéyan anyar)
(→‎Michael Owen: bagéyan anyar)
 
'''''Rusake lingkungan''''' ing zaman sak iki prehatin sanget. Kayata kita mangerteni ing dhaerah perkotaan akeh masyarakat kang ora sadar ing sajroning [[solahbawa]] kanthi becik marang [[lingkungan]]. Kayata kita mangerteni akeh masyarakat buang sampah ing dhaerah aliran kali lan penegoran wit sacara liar kang bisa ngakibatke [[banjir]] utawa [[tanah longsor]]. Sansaya akeh wong kang gunaake kendaraan bermotor kang bisa nimbulake [[polusi udara]]. Uga ana pembuangan limbah pabrik ing kali utawa aliran banyu lainnya kang bisa ngrugiake masyarakat amarga bisa nimbulake [[pencemaran banyu]]. Sahingga masyarakat perkotaan angel oleh banyu resik kanggo masak, umbah-umbah, adus lan liya-liyane.
 
== Michael Owen ==
 
'''''[[Michael Owen]]''''' yaiku sawijining pencetak gol kathi becik kang ana ing [[Inggris]]. Owen ugi nate main ing [[Liverpool]] kanthi taun 2004. Dheweke pindah ing [[Real Madrid]] taun 2005. Owen ugi di undang [[The Phenomenon]].
43

besutan