2012: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: frp:2012
c (r2.7.2+) (bot Menambah: bxr:2012)
c (r2.7.1) (bot Menambah: frp:2012)
[[fo:2012]]
[[fr:2012]]
[[frp:2012]]
[[frr:2012]]
[[fur:2012]]
9.872

besutan