Kroasia: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (bot Mengubah: kk:Хорватия; kosmetik perubahan
c (r2.7.3) (bot Mengubah: kk:Хыруатстан)
c (r2.7.3) (bot Mengubah: kk:Хорватия; kosmetik perubahan)
'''Kroasia''' iku sawijining negara ing banawa [[Eropah]] kang negarané awujud wulan sabit kang dumunung ana ing tapel wates déning [[Segara Tengah]] ing sisih Kidul, [[Eropah Tengah]] ing sisih [[lor]] lan [[Balkan]] ing tenggara. Ibu kuthané yaiku [[Zagreb]]. Jroning sajarah, negara iki arupa [[negara]] [[rèpublik]] kanggo Rèpublik Sosialis Federal [[Yugoslavia]]. Negara iki uga misahake lan wis ndhuwe kamardhikaan ing [[1991]] uga dadi salah sijiné kandidat sak [[Negara anggota UE|anggota]] [[Uni Eropah]].Pedhunungé cacahé kira-kira ana 4,5 yuta jiwa. [[Ibu kutha]]né iku [[Zagreb]]. Negara iki sempalan saka [[Yugoslavia]].
 
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
 
[[kaa:Xorvatiya]]
[[kbd:Хоруатиэ]]
[[kk:ХыруатстанХорватия]]
[[kl:Kroatia]]
[[kn:ಕ್ರೊಯೆಶಿಯ]]
40.138

besutan