Daniel John Bedingfield: Béda antara owahan

30 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (bot Membuang: en, es, fr, id)
 
{{inuseuntil|31 Oktober 2011}}
[[Gambar:daniel_bedingfield_1.jpg|thumb|250px]|Daniel Bedingfiled]]
'''Daniel John Bedingfield''' ingkang gadhahi asma lair Alex Altman inggih punika lair tanggal [[3]] [[Desember]] [[1979]] ing [[Botswana]], [[Inggris]]. Daniel piyambak gadhahi sadulur ingkang gadhahi asma Natasha Bedingfiled, ingkang sami dados penyanyi pop.
1.943

besutan