Kylie Minogue: Béda antara owahan

48 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
sithik
c (r2.7.1) (bot Menambah: an, ang, ar, arz, be, be-x-old, bg, bs, ca, cs, cy, da, de, dsb, el, eo, es, et, eu, fa, fi, fo, fr, fy, ga, gl, he, hi, hr, hsb, hu, hy, id, ilo, is, it, ja, ka, ko, lb, lt, lv, mk, ml, mr, ms, nl, nn, no, pl, pt, qu, ro, r...)
(sithik)
[[File:Kylie Minogue.jpg|thumb|Kylie Minogue]]
'''Kylie Ann Minogue''', OBE (pocapanépocapané  /ˈkaɪliː mɨˈnoʊɡ/; lair ing [[Melbourne]] tanggal [[28 Mei]] [[1968]]) — utawa kerep dicekak dadi Kylie waé iku sawijing penyanyi lan paraga Australia. Dhêwêké wiwit misuwur déning sérial TV ''Neighbours''. Banjur dhèwêké wiwit nyanyi. Lagu kapisané sing misuwur iku ''Locomotion''. Banjur dhêwêké uga tau duet karo [[Jason Donovan]], pasangané ing ''Neighbours''. Laguné yaiku ''Especially for you''. Dhèwèké uga naté dadi pasangané [[Doctor Who]] ing taun 2007. Kylie uga didiagnosis tau lara kanker payudara ing taun 2005 nanging wis mari.
 
{{DEFAULTSORT:Minogue}}