Bocah: Béda antara owahan

160 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
mbenakaké sithik
c (Meursault2004 memindahkan halaman Anak ke Bocah: Luwih trep: bocah iku anaké manungsa)
(mbenakaké sithik)
'''AnakBocah''' yaiku(krama: '''laré''') utawa '''anak''' iku wong utawa manungsa kang isih cilik utawa kang isih dirumati karo [[wong tuwa]]. Luwih trepé bocah iku fase antara bayi lan wong diwasa.
 
{{Rintisan}}
 
[[Kategori:Manungsa]]
 
[[en:Child]]