Pujangga: Béda antara owahan

177 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Pujangga''' iku sawijining wong sing pinter ing babagan basa utawa kasusastran.<Ref name = “Kamus“>Kamus Basa Jawa (Kanisius 2001), léma ''pujangga''</ref> Utawa uga pujangga iku wong sing pinter nganggit-anggit, yaiku ngarang utawa ngracik, kasusastran utawa basa amarga olèh wahyu.<ref name = “Kamus“ /> Para pujangga iku wis ana saka wiwitaning jaman, ing mèh kabèh budaya, lan ngripta karya-karya sastra awujud puisi (geguritan utawa tembang) mawa kwalitas sing séjé-séjé.
 
== Réferènsi ==