Pujangga: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
 
== Ètimologi ==
Tembung pujangga iku varian saka tembung bujangga.<Ref>Kamus Basa Jawa (Kanisius 2001), ing léma 'bujangga'.</Ref> Ing basa Jawa Kuna, tembung bujangga iki katulis ''bhujangga'' lan kajupuk saka [[basa Sangskreta]].<Ref name = jakun>Kamus Jawa Kuna - Indonesia, (Gramedia 1995), ing léma ''bhujangga''.</ref> Ing jaman Jawa Kuna, ''bhujangga'' iki tegesé para [[brahmana]] anom utawa siswa para brahmana.<Ref name = jakun />
 
== Réferènsi ==