Pujangga: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c (r2.7.1) (bot Menambah: an, az, be, be-x-old, bg, bn, bo, ca, cs, cv, cy, da, de, el, es, et, fa, fi, fr, gd, he, hi, hu, id, ilo, is, it, ja, ko, ku, mg, mhr, ml, new, nl, no, pnb, ru, sa, simple, sk, sl, so, sv, th, tk, tr, uk, ur, vec, yi, zh)
 
== Ètimologi ==
Tembung pujangga iku varian saka tembung bujangga.<Ref>Kamus Basa Jawa (Kanisius 2001), ing léma 'bujangga'.</Ref> Ing basa Jawa Kuna, tembung bujangga iki katulis ''bhujangga'' lan kajupuk saka [[basa Sangskreta]].<Ref name = jakun>Kamus Jawa Kuna - Indonesia, (Gramedia 1995), ing léma ''bhujangga''.</ref> Ing jaman Jawa Kuna, ''bhujangga'' iki tegesé para [[brahmana]] anom utawa siswasiswané para brahmana.<Ref name = jakun />
 
== Réferènsi ==