Tungkak: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ar:عقب (تشريح)
c (r2.7.1) (bot Menambah: tt:Үкчә)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ar:عقب (تشريح))
 
[[an:Calcanyar]]
[[ar:عقب (تشريح)]]
[[av:Эгъе]]
[[ay:Kayu wintu]]
35.118

besutan