Ayu Oktasari: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
}}
 
'''Ayu Oktasari''', yakuwi wanita kang kondhang amarga dadi jawara ing ajang [[Take me Out Indonesia]].<ref name="Ayu Okta 1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/a/ayu_oktasari/ biografi Ayu Oktasari] dipunundhuh tanggal 8 September 2011</ref> Bebarengan karo Yunus alias Egy, pasangané kang ditemokaké ing ajang kuwi nalika episode kaping loroné ing pungkasaning Juni 2009,
Pasangan iki dinobataké dadi jawara.<ref name="Ayu Okta 1"/>
 
Nalika melunimelu ing ajang kanggo nggolek pacangan ikiiku, statusé Ayu sebenerésejatine wis ora dhéwékan maneh, ananging dheweké wis duwe pepujaning ati.<ref name="Ayu Okta 1"/>
Dhéwéké meluni ajang kasebut namung didhasari kanggo seneng-seneng lan nyoba-nyoba waebae.<ref name="Ayu Okta 1"/>
Calon maratuwané ora ngerti menawa dheweké melu. lanLan nalika dheweké konangan wis meluni ajang kasebut, wong tuwa saka pepujaning atiné Ayu nalika kuwi meksa kanggo mutusaké sesambungané karo Ayu.<ref name="Ayu Okta 1"/>
nalika kuwi meksa kanggo mutusaké sesambungané karo Ayu.<ref name="Ayu Okta 1"/>
 
Sawisé metu dadi jawara ing ajang ''Take meMe Out Indonesia'', dheweke entuk akeh prakara.<ref name="Ayu Okta 1"/>
Salah sijine yaiku foto-fotone kang saru sumebar ing masarakatmasYarakat.<ref name="Ayu Okta 1"/> Sumebaré foto-foto saruné Ayu anggawe lamarané karo Egy dikabaraké bakal diundur.<ref name="Ayu Okta 1"/> Ananging kabar mau dibantah dening Ayu lan Egy. Dudu amarga anané foto-foto kasebut, ananging amarga ibuné Egy kang lagi gerah ing ''rumah sakit''.<ref name="Ayu Okta 1"/>
 
==Cathetan Suku==
43

besutan