Luwuk, Banggai: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: id:Luwuk, Banggai
(Kaca énggal: {{kecamatan |kecamatan=Luwuk |tipe_dati2=Kabupaten |dati2=Banggai |jeneng_camat=--- |jembar=--- |penduduk=--- |jml_desa=---/--- |}} == Pambuka == '''Kecamatan Luwuk''' iku salah sijin...)
 
c (bot Menambah: id:Luwuk, Banggai)
 
[[Category:Kabupaten Banggai]]
 
[[id:Luwuk, Banggai]]
2.173

besutan