Miroslav Klose: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: hr:Miroslav Klose)
 
'''Miroslav Klose''' utawa lair minangka '''Mirosław Marian Kloze''' (lair ing [[9 Juni]] [[1978]] ing [[Opole]], [[Polandia]]) iku sawijining pamain bal-balan [[Tim nasional bal-balan Jerman|Jerman]].
Miroslav Klose saiki wis kagungannduwé garwa, asmanejenengé Silvia Klose. PanjenenganéDhèwèké wis kagugannduwé putra kembar, jenengé Noah Klose lan Luan Klose.
Miroslav Klose uga tau éntuk terompah kencana amarga bisa ngasilké gol sing paling akèh ing Piala Dunia 2010.
Akèh gelar sing wis disandhang dening pamain bal Jerman iki.
317

besutan