Miroslav Klose: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Gambar:Miroslav Klose Portrait.JPG|thumb|Miroslav Klose]]
 
'''Miroslav Klose''' utawa lair minangka '''Mirosław Marian Kloze''' (lair ing [[9 Juni]] [[1978]] ing [[Opole]], [[Polandia]]) iku sawijining pamain bal-balan [[Tim nasional bal-balan Jerman|[[Jerman]]]].
Miroslav Klose saiki wis nduwé garwa, jenengé [[Silvia Klose]]. Dhèwèké wis nduwé putra kembar, jenengé Noah Klose lan Luan Klose.
Miroslav Klose uga tau éntuk terompah kencana amarga bisa ngasilké gol sing paling akèh ing [[Piala Dunia]] 2010.
Akèh gelar sing wis disandhang dening pamain bal Jerman iki.
{{Tim nasional Euro 2008 Jerman}}