Miroslav Klose: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Suntingan Nurulbaitirohmah (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning JV0149Bustan)
 
'''Miroslav Klose''' utawa lair minangka '''Mirosław Marian Kloze''' (lair ing [[9 Juni]] [[1978]] ing [[Opole]], [[Polandia]]) iku sawijining pamain bal-balan [[Tim nasional bal-balan Jerman|Jerman]].
Miroslav Klose saiki wis nduwénduwéni garwa, jenengékanthi jeneng Silvia Klose. Dhèwèké wis nduwé putra kembar, jenengé Noah Klose lan Luan Klose.
Miroslav Klose uga tau éntuk terompah kencana amarga bisa ngasilké gol sing paling akèh ing Piala Dunia 2010.
Akèh gelar sing wis disandhang dening pamain bal Jerman iki.