Gunung Krakatau: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
pasang foto
(pasang foto)
{{Infobox Mountain
| Name=Krakatau<br />''Krakatoa ([[basa Inggris]])''
| Photo=krakatoaKrakatoa 01eruption lithograph.JPGjpg
| Caption=Gunung Krakatau jroning lukisan [[abad ka-19]].
| Elevation=813 m (2,667 kaki)
11.904

besutan