Kabupatèn Purwareja: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
sithik
c (r2.7.1) (bot Menambah: vi:Purworejo (huyện))
c (sithik)
*[[Kecamatan Puworejo, Purwareja|Kecamatan Purworejo]]
 
==ReferensiRéferènsi==
{{reflist}}
 
==Delengen uga ==
==Mangga Kapurih Ugi Mriksani==
* [[Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
* [[Bedhug Kyai Bagelèn]]
 
==Pranala Jabanjaba==
*{{id}} [http://www.purworejo.go.id Situs Web Resmi]
 
{{Kabupatèn Purwareja}}